55 sanger fra begynnelsen av 2000-tallet for den ultimate nostalgi-spillelisten (2023)

Tenk på de beste øyeblikkene i livet ditt et øyeblikk.

Kanskje det var året du gjorde ditt første mål i juniorlaget i fotball. Eller kanskje det var dagen du og bestemoren din spiste godteriet foreldrene dine sa at du ikke kunne ha.

Disse minnene er det som gjør at hjulene på livets buss fortsetter å rulle. Alle stedene vi har utforsket i bakgården, alle barna vi møtte ved fellesbassenget – disse tingene minner oss om de gode tidene i livene våre.

Et annet godt minne var musikken fra 2000-tallet. Artister som Destiny's Child, Britney Spears, TLC, Avril Lavigne og mange flere var på vei oppover, og vi ble forelsket i hver av dem.

I SLEKT:50 beste sanger om å bli forelsket (som får deg til å falle om igjen)

Nostalgien du føler hver gang disse klassiske boppene smeller på høyttaleren, får deg til å få lyst til å gjenoppleve skoledanser, stikke hodet ut av soltaket til vennens bil, eller jamre ut på rommet ditt med Discman.

Nyt disse nostalgiske sangene fra tidlig på 2000-tallet og husk fortidens gode tider!

55 nostalgiske sanger fra begynnelsen av 2000-tallet

1. «Sugar, We're Goin Down» av Fall Out Boy

Hvis du hadde en emo-fase, kjente du denne sangen på grunn av bandet. I virkeligheten er dette en ganske opplyst sang som kan skytes klokken 03.00 i bilen din full av venner.

2. «Complicated» av Avril Lavigne

Har du noen gang følt at en person du kjenner bare gjør ting... kompliserte? Du ville ikke være alene, og det visste Avril Lavigne. Sangen endte opp med å selge 1,1 millioner eksemplarer i USA alene. Det er trygt å si at vi alle er relatert til denne sangen.

3. «Big Pimpin’» av Jay-Z

Hvem andre ønsket å kjøpe en yacht etter at denne klassikeren falt? Bare nok en sang som tar deg tilbake til 2000-tallet før alt gikk nedoverbakke. Jay-Z å droppe denne låten var en velsignelse for oss alle.

4. "Ocean Avenue" av Yellowcard

De fleste av oss husker vår første forelskelse og skrek dette treffet inn i hårbørsten vår. Og kanskje til og med knuse på forsanger Ryan Key også.

5. "Ja!" av Usher

Usher var en av de beste popguttene på 90- og 2000-tallet - og med god grunn. Han samlet opp 2 millioner solgte eksemplarer over hele verden for denne ene sangen. "Ja!" ble også rangert som nummer 2 på Billboard Hot 100 Songs i tiårene 2000-2009.

6. "Try Again" av Aaliyah

Hvil i kraft til den vakre sjelen som forlot oss med en fantastisk sang. Sett på dette for å føle deg nostalgisk mens du alltid husker Aaliyah, som gikk over før hennes tid.

7. "Oops!... I Did It Again" av Britney Spears

Hvordan kunne vi noen gang hoppe over dette sporet? Britney har en sang for alle typer humør, men denne er flott å spille for å sende alle bekymringene dine ut døren. Det er tross alt Britney, b****.

8. "Case Of The Ex (Whatcha Gonna Do)" av Mya

Mya var en stor favoritt i oppveksten. Hun fortjener mer anerkjennelse, spesielt for denne hiten. Så skru opp og la oss ta en tur!

9. "Let Me Blow Ya Mind" av Eve ft. Gwen Stefani

Barn og tenåringer på 2000-tallet vil for alltid stå på denne ikoniske duoen. Sett denne sangen på ved hvert arrangement, og folk vil garantert komme ned.

10. "Hei Ya!" av Outkast

Rist det som et Polaroid-bilde og gå ut til dette ultimate tilbakeslaget. Seriøst, denne sangen er smittsom for å få deg til å danse. Hvis én person faller ned, gjør alle andre det også!

11. «Hollaback Girl» av Gwen Stefani

Gwen Stefani kan ha skapt en av de beste jentesangene på begynnelsen av 2000-tallet. Denne sangen er hennes tredje største hit og en fin måte å gjøre det pågjenopplev de styrkende øyeblikkene av å være jenteav 2000-tallet.

I SLEKT:40 Throwback Instagram-tekster for når du føler deg nostalgisk (#TBT!)

12. "All For You" av Janet Jackson

Hvem andre lærte teksten og koreografien til denne sangen? Den fantastiske Ms. Jackson la frem en episk kjærlighets- og dansesang som selv hennes brødre aldri kunne toppet.

13. «It Wasn’t Me» av Shaggy

Hvem visste at vi i ung alder ville vite hva det var å være spiller? Denne sangen fikk alle guttene til å si at det ikke var dem til det irriterende. Men vi må alle innrømme at det er en fengende melodi.

14. "Get The Party Started" av P!nk

Hver søvnfest hadde denne sangen på høyeste volum. P!nk visste hva hun gjorde, og ga oss denne absolutte bangeren fra 2000-tallet.

15. «Bootylicious» av Destiny's Child

Booty or no booty, alle jentene struttet på tingene sine da denne sangen kom! Det fikk oss alle til å bryte en bevegelse og føle oss selv. Selvtilliten er ekte.

16. «Since U Been Gone» av Kelly Clarkson

Vi sang alle dette på toppen av lungene våre med våre beste venner etter et stort samlivsbrudd. Det hjalp oss med å få ut følelsene og fungerer fortsatt den dag i dag. Det stemmer, dronning - du holder hodet høyt fordi du er bedre uten ham.

17. "Whenever, Wherever" av Shakira

Amerika ble velsignet med Shakira som kartla reklametavlene med denne klassikeren. Uansett hvor du er og uansett hva klokken er, vil denne sangen garantert få deg i bevegelse. Rist på hoftene og slipp håret!

18. «Dirrty» av Christina Aguilera

Hvem kan glemme Christina Aguileras "skitne" fase? Definitivt en av de mer frekke sangene, det var så verdt å få problemer med å høre den. Og nå kan du spille det uten å måtte forklare foreldrene dine hvorfor.

19. «Mr. Brightside» av The Killers

Nok en morsom sang fra 2000-tallet, ikke bare var denne sangen flott, men den fortalte en sann historie om Brandon Flowers sin sjalusi og paranoia da han gikk inn på en bar i Las Vegas og fant kjæresten sin utro mot ham.

20. «Get Low» av Lil Jon and the East Side Boyz

Hvem andre husker at denne sangen var med i spillet "Need for Speed"? Denne sangen kaster oss langt tilbake til 2002 med en krok som får deg til å bevege føttene i det første verset.

21. «Umbrella» av Rihanna ft. Jay-Z

Selv om den nå er mest populær som sangen som Tom Holland fremførte på «Lip Sync Battle» før det, er denne sangen om vennskap det tidlige 2000-tallet handlet om.

22. "Stacy's Mom" ​​av Fountains of Wayne

Stacys mor ble tiårets spøk. Det gjorde også oppmerksom på tenåringsgutter som tror vennenes mødre er hotte. Likevel er sangen super fengende, bare prøv å ikke ta teksten for bokstavelig.

23. «Crazy In Love» av Beyoncé ft. Jay-Z

Utenfor Beyoncés debutalbum, fra første hook til slutten av sangen, er det en påminnelse om kjærlighet og hvordan den kan gjøre hvem som helst gal. Det er også supersøtt at Beyoncé gjorde sangen sammen med sin daværende ektemann.

24. «Toxic» av Britney Spears

Britney Spears er et ikon og hadde alt for mange treff på 2000-tallet til å ikke inkludere henne mer enn én gang på denne listen. "Toxic" ga faktisk Britney sin første Grammy Award noensinne!

I SLEKT:25 beste filmer på 2000-tallet å se på neste jentekveld

25. «She Will Be Loved» av Maroon 5

Denne sangen er en av bandets mest populære og er mange jenters favoritter. Hver jente forestilte seg at hun var den Adam Levine sang for, ikke sant?

26. «Poker Face» av Lady Gaga

En av hennes første singler, Lady Gaga ble en sensasjon etter at denne hiten falt! Antrekkene, videoene, musikken – det er på topp, og vi elsker fortsatt å være hennes små monstre.

27. «Gold Digger» av Kanye West ft. Jamie Foxx

Ye er på listen fordi han var en populær artist på 2000-tallet. Sangen kom ut i 2005 og inneholdt en populær skuespiller Jamie Foxx.

28. «Everywhere» av Michelle Branch

Hvem andre sang dette på soverommet sitt som om de var i en musikkvideo? Det beskriver perfekt en forelskelse og det å oppleve den altoppslukende pinningen du hadde for en annen.

29. «Fergalicious» av Fergie

Etter å ha gått solo fra Black-Eyed Peas, ga Fergie oss denne tidenes ikoniske sang. Det handler om at en kvinne vet at hun er den hotteste tingen og eier den. Det er styrkende på en måte.

30. «Dirty Little Secret» av The All-American Rejects

Tyson Ritter var hver jentes skitne lille hemmelighet som egentlig ikke var hemmelig. Denne sangen treffer annerledes enn de 40-toppene vi får i dag, det er helt sikkert.

31. «Without Me» av Eminem

Eminem, eller Slim Shady avhengig av sangen, har levert mange hits opp gjennom årene. Men denne raplåten fikk folk til å sitere den i flere dager!

32. «Get Ur Freak On» av Missy Elliott

Hvis Missy sier det, så må vi adlyde det. Denne sangen vil garantert få folk til å få freaks på seg. Så spill det høyt og gjør det stolt.

33. "Bring Me To Life" av Evanescence

Fra den hjemsøkende melodien til Amy Lees utrolige vokal, «Bring Me To Life» blir aldri gammel. Selv den dag i dag, så snart pianoet starter ved begynnelsen av melodien, vil folk synge.

34. «The Anthem» av Good Charlotte

Ingen ønsker å være som foreldrene sine, og denne sangen er selve symbolet på det konseptet, spesielt på 2000-tallet. En regel når du hører på dette er at du må skrike "Don't wanna be youuuuu" på toppen av lungene dine. (Beklager, vi lager ikke reglene.)

35. «Back To Black» av Amy Winehouse

Amy Winehouses tragiske død betyr ikke at sangene hennes ikke lever videre. "Back To Black" er en 10/10-låt og vil umiddelbart transportere deg tilbake til 2000-tallet.

36. «We Belong Together» av Mariah Carey

Mariah Carey blomstret på 90- og 2000-tallet. Begge var hennes epoker der hun regjerte suverent innen popmusikk. Pokker, det gjør hun fortsatt. Denne sangen bleen megahit som fortsatt er nummer 1etter en flere tiår lang karriere.

37. "Hva venter du på?" av Gwen Stefani

Selv om hun er kjent som rocker-frontjenta til No Doubt, var Gwen Stefani på 2000-tallet dronningen av elektronisk pop. Hun ga oss denne perlen av en sang tilbake i 2004, og vi har elsket henne siden den gang. Sangen har til og med gjort comeback på TikTok.

38. «In Da Club» av 50 Cent

Denne absolutte boppen fra 2003 er det som fikk mange av oss på dansegulvet. Hvis du ønsker å komme til to-stepping på en fest, snu denne babyen på og mengden blir gal.

I SLEKT:100 beste kjærlighetssanger på 80-tallet for å sette en helt rå stemning

39. «So Sick» av Ne-Yo

Er dulei av kjærlighetssanger? Det samme var Ne-Yo tilbake i 2006. Den silkemyke stemmen hans kan imidlertid få enhver sang til å høres ut som en kjærlighetssang.

40. «Too Little Too Late» av JoJo

JoJo er kanskje ikke en artist mange av oss husker fra begynnelsen av 2000-tallet, men hun var en tenåringspop- og R&B-artist i tillegg til en skuespillerinne. Hun ga ut noen gode hits, inkludert denne sangen, som hun ga ut da hun var bare 15.

Relaterte historier fra YourTango:

Hvorfor jeg bruker brudekjolen min hvert år på jubileet mitt

Folk deler "luksusene" som ble ansett som "normale" på 90-tallet

25 beste filmer på 2000-tallet å se på neste jentekveld

41. «I Write Sins Not Tragedies» av Panic! på diskoteket

Panikk! at the Disco er en stift på begynnelsen av 2000-tallet hvor de virkelig nådde toppen i musikkbransjen. Denne sangen er bandets mest spilte på radio og er en av de største moderne rocke-hitsene i 2006. Musikkvideoen er også sprø og elsket av godt over 3 millioner mennesker.

42. "Teardrops On My Guitar" av Taylor Swift

Fødselen av en sterk æra av Swifties tok flukt på 2000-tallet. Denne sangen er fra debutalbumet til en nå internasjonal country-/popartist som har 95 sanger på Billboard Hot 100, fem nummer 1-hits, 10 Grammys, 29 American Music Awards og 23 Billboard Music Awards.

43. «Hot In Herre» av Nelly

Det blir varmt her inne, så ta av deg alle klærne! Nei seriøst, hvis du ikke har hørt noen si dette, hvor var du på 2000-tallet? Nelly bringer oss tilbake til de gode gamle dager i denne hiphop-boppen.

44. "Misery Business" av Paramore

Paramore var et stift band for emo/scene-folket, og «Misery Business» var bare en av de mange sangene som tar oss tilbake til den tiden. Denne sangen ble også brukt til å hjelpe Olivia Rodrigo med å skrive hiten hennes "Good For U."

45. "Before He Cheats" av Carrie Underwood

Denne sangen var hymnen alle kvinner ville spille og fantasere om skaden de ville gjøre hvis fyren deres noen gang var utro mot dem. Underwood fikk ikke bare en hit ut av sangen, men hun hentet hjem flere priser for den.

46. ​​«California» av Phantom Planet

La oss innse det, hver gang "The O.C." temasang spilt, vi ville alle synge med. Det spiller ingen rolle om du ikke bor i California eller om du aldri har vært der, for denne sangen er en del av himmelen.

47. "Dance, Dance" av Fall Out Boy

"Dance, Dance" regnes som en av forsanger Patrick Stumps favorittsanger fra bandet. Men vi vil alltid huske den som melodien som fikk oss til å groove så snart den ble spilt.

48. "Hver gang vi berører" av Cascada

Enten det var en bar mitzvah, Sweet 16 eller tenåringsfest i kjelleren til vennen din, var denne sangen sikker på å få hver eneste person til å bevege seg. Du vet at du laget koreografien mens du sang den. Ikke lyv.

49. "Sk8r Boi" av Avril Lavigne

Nok en hit fra «the muthaf***in' princess», som hun kaller seg, «Sk8r Boi» fikk oss til å se litt annerledes på skaterbarna etter at denne sangen kom ut. Det er også en god påminnelse om å aldri endre hvem du skal passe inn i.

50. «Beautiful» av Christina Aguilera

Denne nydelige balladen fra Christina Aguilera hadde oss alle i følelsene våre på den tiden, og minnet oss selv på at vi er vakre, innvendig og utvendig.

51. "1985" av Bowling For Soup

Enten det var et tilbakeblikk til langt før vår tid, eller det faktum at denne gruppen var ganske sprø, ble "1985" uten tvil sunget av noen som levde på 2000-tallet.

52. "Paper Planes" av M.I.A.

Med fengende replikker og en dope beat var "Paper Planes" det alle wannabe-kule barn ville synge for litt oppmerksomhet.

53. «On the Way Down» av Ryan Cabrera

Alle som så på Ashlee Simpsons reality-TV-program tilbake på dagen husker romantikken hennes med sangeren Ryan Cabrera. Han kan ha forsvunnet fra rampelyset, men denne sangen lever videre.

54. «You're Beautiful» av James Blunt

Alle tenåringsgutter sang dette til kjæresten sin eller forelskelsen på 2000-tallet. Hei, de kan til og med ha gjenskapt den emo-musikkvideoen der James Blunt blir i regnet for å synge om sin ulykkelige kjærlighet.

55. «A Thousand Miles» av Vanessa Carlton

Dette var Vanessa Carltons første singel og var den perfekte sangen for å skjule en forelskelse du ville snakke med vennene dine om. Fordi du ville gjøre hva som helst for din forelskelse, til og med gå 1000 miles, ikke sant?

I SLEKT:50 Mood-Booster-sanger å legge til i Feel-Good-spillelisten din

Mer til deg:

De 3 tingene folk umiddelbart dømmer deg på når du først møter dem

5 umiddelbare tegn på en giftig, passiv-aggressiv person

7 usexy vaner som ødelegger din likeverdighet

10 små vaner som gjør deg uimotståelig attraktiv

Destiny Duprey er en forfatter og musiker som har skrevet dusinvis av artikler om spiritualitet, astrologi og relasjoner.Følg henne på Instagramfor mer.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated: 21/08/2023

Views: 6336

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.